Personal Training & Online personal coaching


Je bent hier: Home   Personal Training


ONze personal trainers
staan voor u klaar

Als jij een doel hebt waarvoor je wilt werken, dan zorgt een van onze Personal Trainers ervoor dat jij dat doel bereikt. Je trainer gaat specifiek met JOUW doel samen met jou aan de slag. Wij steunen je, motiveren je en sturen je aan op het gebied van sport en voeding. Met deze stok achter de deur is alles mogelijk!

Train wanneer en waar en jou uitkomt.
Op een veldje in jouw buurt of zelfs in jouw achtertuin!

Over personal training

Waarom Personal Training? Omdat dat de snelste manier is om fit te worden en jouw doel(en) te bereiken. Pak het direct goed aan op gebied van sporten én voeding! Je voert de oefeningen altijd goed uit en gaat nét een stapje verder dan je op eigen houtje zou doen. Iedere training is weer anders, waardoor het sporten leuk, uitdagend en afwisselend blijft. Daarnaast zorgt dat ervoor dat je lichaam steeds een nieuwe prikkel krijgt, waardoor je meer vooruitgang boekt.

10x personal training


Onder begeleiding van een van onze Personal Trainers, werk je samen aan jouw doelstelling(en). Met dit pakket van 10x zie je het resultaat wat je wilt zien.

20x personal training


Pak het direct goed aan! Start met een pakket van 20 trainingen. Samen met jouw trainer is alles mogelijk en ga je geweldige en blijvende resultaten behalen!

laarbeekse Afvalrace


Met dit Online Personal Coaching programma ga je 8 weken intensief aan de slag met jouw doel(en). Onder begeleiding van jouw eigen coach krijg jij de persoonlijke aandacht die je nodig hebt. Ga er helemaal voor en ga samen voor resultaat.

Meer informatie vind je hier:
/personal-training/laarbeekse-afvalrace

Hits: Personal Training in Laarbeek / Personal Training in Beek en Donk / Personal Training in Aarle-Rixtel / Personal Training in Mariahout /
Personal Training in Lieshout / Personal Training in Helmond / Personal Training in Sterksel / Personal Training in Lierop