Over Ons


Je bent hier: Home  >  Over Ons

MITCHEL VAN OSCH


Personal Trainer & Bootcamp Trainer

Het is mijn passie om mensen te helpen met een gezonde leefstijl en dat te onderhouden.

Ik ben een 25 jaar oude sportieveling. Bij een sportschool ben ik werkzaam als fitnesscoördinator. Daarnaast ben ik actief als Personal Trainer en Bootcamptrainer. Zelf doe ik nu 7 jaar bijna dagelijks aan krachtsport. Wil je vooruit gaan? Dan moet je daarvoor werken!
Ik ben in bezit van de volgende certificaten:
Sport- en Bewegingscoördinator, NASM Personal Trainer, Fitvak A, Fitvak B, Bootcampinstructor, Core Conditioning Trainer, Kettlebell-instructor, TRX-instructor.

DWIGHT VLIJTER


Personal Trainer & Bootcamp Trainer

Het is mijn doel om mensen in beweging te krijgen, zodat men vitaler in het lichaam gaat zitten.

Ik ben een gepassioneerde coach en sportliefhebber. Als ex-militair gebruik ik mijn kennis om een effectieve Bootcamp training te creëeren vol lol, passie en plezier. Ons lichaam is gemaakt om in beweging te zijn. Door te bewegen activeer je alle cellen van het lichaam, waardoor het herstellend vermogen hiervan effectief wordt benut. Mijn motto is: "You gotta burn it to earn it!"

JODI HEESAKKERS


Bootcamp Trainer

Ik wil mensen motiveren om hun grenzen te verleggen, zodat zij alles uit zichzelf halen wat erin zit.

Als afgestudeerd Sport- en Bewegingscoördinator ben ik werkzaam op een revalidatieafdeling bij ouderen. Dit combineer ik met het verzorgen van Bootcamplessen. Hoe mooi is het om in de buitenlucht je eigen passie over te brengen op anderen? Tijdens Bootcamplessen komen veel trainingsvormen aan bod, zoals: snelheid, kracht en core. Dat wil zeggen dat je in korte tijd je lichaam maximaal traint!